Ποιοί Είμαστε

Η Bull Boutique Advisors αποτελεί μια εξειδικευμένη εταιρία χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής που προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες finance & advisory σε διεθνές επίπεδο.

Η Εταιρία έχει έδρα στην Αθήνα και με την εμπειρία των στελεχών της, προσφέρει υπηρεσίες σε οργανισμούς, επιχειρήσεις και ιδιώτες εντός της ΕΕ και στα Βαλκάνια.

Τέλος, διατηρεί και επεκτείνει συνέργιες με εξειδικευμένα επενδυτικά Funds, Investment Bankers, Asset Managers και Boutique Advisories με στόχο την επιτχή ολοκλήρωση και διαχείριση εξειδικεμένων projects υψηλού επενδυτικού προφίλ εντός και εκτός ΕΕ.

Οι αξίες μας:

  • Δημιουργία προστιθέμενης Αξίας σε όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας
  • Καινοτομία σε όλες μας τις υπηρεσίες
  • Αυστηρή Εχεμύθεια και Δεοντολογία
  • Απόλυτη Διαφάνεια με καθαρούς όρους

Οι πυλώνες λειτουργίας και ανάπτυξης μας συνοψίζονται σε:

Καινοτομία, Διαφάνεια, Προστιθέμενη ΑξίαΗ Ομάδα μας

Βασίλειος Αποστολόπουλος

Ο Βασίλης είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Bull Boutique Advisors. Υπεύθυνος τόσο για την στρατηγική όσο και για τον κατεύθυνση σχεδιασμού χρηματοοικονομικών προτάσεων αλλά και marketing της εταιρείας.
Προ της ίδρυσης της Bull Boutique Advisors, ο Βασίλης για παραπάνω από 15 χρόνια αποτέλεσε επιτελικό στέλεχος της Credit Agricole, της Βιοχάλκο, της Interamerican αλλά και σε ναυτιλιακό management επίπεδο με ευρύ φάσμα επιτυχημένης χρηματοοικονομικής διαχείρισης εταιρειών και ανάπτυξης προϊοντικών λύσεων με κύκλο εργασιών άνω των €950 εκατ. Ο Βασίλης κατέχει MBA in Banking & Finance από το ALBA Graduate Business School, MSc από το University of Surrey και επίσης βρίσκεται στο Δ.Σ. τριών εταιρειών στον Ελληνικό χώρο.

Θέμης Λάζος

Ο Θέμης αποτελεί τον νομικό εταίρο & συνεργάτη της εταιρείας. Ένας έμπειρος επαγγελματίας σε εταιρικά και φορολογικά θέματα, ενεργεί ως νομικός σύμβουλος για πελάτες και επιχειρήσεις με εξειδίκευση στο φορολογικό σχεδιασμό. Με πτυχίο από τη Νομική Σχολή Αθηνών καθώς και επαγγελματικές πιστοποιήσεις, βρίσκεται ήδη στο Δ.Σ. τριών εταιρειών στον Ελληνικό χώρο.

Αντώνης Τσάτσης

Ο Αντώνης είναι ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας και υπεύθυνος ανάπτυξης πωλήσεων για Αττική και Νότια Ελλάδα. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον Ελληνικό Τραπεζικό χώρο και με συνεχείς επιτυχίες ως Διευθυντής σειράς Καταστημάτων του Ομίλου Πειραιώς στην περιοχή Αθηνών και Πειραιώς αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάλυσης αναγκών και παροχής λύσεων σε πελάτες και επιχειρήσεις για την Bull Boutique Advisors.

Παναγιώτης Δουρτμές

Ο Παναγιώτης είναι ο Διευθυντής Πωλήσεων και το στέλεχος ανάπτυξης της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα. Με εμπειρία 35 χρόνων στον Τραπεζικό χώρο αλλά και στην εξαιρετική επίδοση πωλήσεων, χορηγήσεων και επενδύσεων, έχει επιτελέσει ως Δ/ντης Καταστημάτων & Πωλήσεων τόσο στην Ιονική όσο και στην Εγνατία αλλά και την Aspis Bank και από τις αρχές του έτους συνεργάζεται αποκλειστικά με την Bull Boutique Advisors σε θέματα χρηματοοικονομικής διαχείρισης αλλά και management εταιρειών.

Ειρηναίος Τραπέτσας

Ο Ειρηναίος είναι ο Manager Αξιολόγησης Κινδύνων. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Ελληνικής Τραπεζικής, ειδικεύεται στην αξιολόγηση και τον έλεγχο του πιστωτικού κινδύνου και στην ανάλυση της πιστοληπτικής ικανότητας εταιριών. Πτυχιούχος MSc και BSc χρηματοοικονομικών, έχει ολοκληρώσει και πολυάριθμα σεμινάρια, όπως αυτό του (Chartered Banker Institute) και Μοντέλα Εσωτερικής Αξιολόγησης (Moody's Analytics). Ο Ρένος συνεργάζεται με την Bull Boutique Advisors από τις αρχές του έτους παρέχοντας υπηρεσίες αξιολόγησης επενδύσεων & χρηματοδοτήσεων.

Εκτός των ανωτέρω κυρίων στελεχών, η Bull Boutique Advisors συνεργάζεται με λογιστικά γραφεία, ορκωτούς λογιστές και εταιρείες, wealth managers και funds με στόχο την ποιοτικότερη αλλά και αποτελεσματικότερη διαχείριση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών εταιρειών στον Ελληνικό χώρο.


4

Xώρες


Δραστηριοποιούμαστε σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ην. Βασίλειο
184

Projects


Χρηματοοικονομικά, Εμπορικά και Επενδυτικά
79

Άρθρα και Δημοσιεύσεις


Χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος και Αγοράς
15

Χρόνια Εμπειρίας


Στον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό χώρο Υπηρεσιών

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Επικοινωνήστε με ένα σύμβουλο μας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
EnglishGreek